HEDEF LGS 2022

Ara

Yarıyıl tatilinde LGS birincilerimizi 8. sınıf öğrencilerimizle buluşturuyoruz.

Ara

Okulumuzda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Hedef LGS 2023' projesi yürütülmektedir. Proje ile öğrencilerimizin akademik takip yapılarak onlara gerekli destek sağlanmaktadır.

Haz

4 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme ve Yaz Okulu kursları yapılacaktır.

Haz

İmam Hatip Liselerinde uygulanan programlar ve an başarılı imam hatip liseleri

Haz

Öğrencilerimize 'Dikkat ve Odaklanma', 'Sınav Kaygısı ile Baş Etme' konularında seminer çalışması yapılmıştır.

01.04.2022 tarihinde Hedef LGS il bazlı zümre kurulu toplantısını gerçekleştirdik.

Kariyer buluşmaları kapsamında öğrencilerimiz meslekleri yerinde tanıdılar.

Şbt

7.sınıf öğretmenleriyle yapılan toplantıda Performans Değerlendirme Sınavlarına ait analizler paylaşıldı.

Şbt

8. sınıf öğrenci velileri ile sınav analizi ve LGS hazırlık süreci ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

LGS'ye girecek öğrencilerimiz için lise tanıtım gezisi kapsamında Samsun'a bir gezi tertip ettik. Okul müdürümüz Halil GÜNDOĞDU, Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra KÖROĞLU ve Sosyal Bilgiler öğretmenimizle birlikte 24 öğrencimizden oluşan bir öğrenci grubuyla düzenlediğimiz lise tanıtım gezisinde Bafra Fen Lisesi, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aziz Atik Fen Liselerini ziyeret ettik. Bu kapsamda okul idareleri, okul rehber öğretmenleri ve okul öğrencilerinden okulun başarı durumu sosyal, fiziki imkanları, yurt durumu vb. konularda ayrıntılı bilgiler edindik. Bu okullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerimizle de hasbihal ettik. Ev sahipliği yapan lise müdürlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.