HEDEF LGS 2022

Haz

3 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme ve Yaz Okulu kursları yapılacaktır.

Haz

Öğrencilerimize Rehberlik Servisi tarafından 'Dikkat ve Odaklanma' konulu seminer çalışması yapıldı.

HEDEF LGS KOORDİNATÖRLERİ İLE İL TOPLANTISI YAPILDI. KARARLAR TUTANAK ALTINA ALINDI.

Velilerimize ve öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları konulu seminer çalışması yapıldı.

Öğrencilerimizle Kariyer Buluşmaları kapsamında meslekleri yerinde inceledik.

8. sınıf öğrencilerimize en yüksek puanlı 10 lisenin tanıtımını yaptık.

Kamp programı değerlendirme raporu hazırlandı.

7. Sınıf öğretmen, veli ve öğrencilerimize Hedef LGS Liselere Hazırlık Programı tanıtıldı.

Okulumuz velilerine sınav analizleri yapılarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hedef LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı hakkında velilerimizi bilgilendirdik.

Hedef LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı ile ilgili öğretmenlerimize bilgilendirme çalışması yaptık.

Hedef LGS 2023 Liselere Hazırlık Programı ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yaptık.

8. sınıf öğrencilerimize Etkili ve Verimli Çalışma konusunda bilgilendirme çalışması yaptık.

8. Sınıf öğrencilerimiz ile lise gezisi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda yarıyıl tatilinde 23 Ocak-3Şubat tarihleri arasında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS hazırlık kampı yapılacaktır.