Halil GÜNDOĞDU - Okul Müdürü

1979 yılının güz sonunda Bolu İlinin Gerede İlçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Dörtdivan İlçesi Doğancılar Köyü İlkokulunda okudu. 1990-93 yılları arasında Dörtdivan Çavuşlar Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi aldı. 1999 yılında Gerede İmam Hatip Lisesinden, 2003 Yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Bir süre Diyanet İşleri Başkanlığında çalıştıktan sonra 10.02.2004 tarihinde Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Bozkurt İlköğretim Okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2008-2013 yılları arasında Bozkurt İlçesi Fatih ilköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2013 yılında kendi isteğiyle idarecilikten ayrılarak İlçemiz Atatürk Ortaokuluna tayin oldu. 15.07.2016 tarihinden itibaren okulumuza Kurucu Müdür olarak atanan müdürümüzün 2017 yılı itibariyle okulumuza Müdür olarak asaleten görevlendirmesi yapılmıştır. Müdürümüz, 2011 yılında ikinci üniversite kapsamında başladığı Anadolu üniversitesi iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 2015 yılında onur decesiyle bitirmiştir.  Ayrıca Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Din Bilimleri Bölümünde "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenelrinin Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi (TPAB) Yeterliliklerinin İncelenmesi" konulu tezi ile 2022 yılında yüksek  lisansını tamamlamıştır. Müdürümüz evli ve 1 çocuk babasıdır.