May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okulları arasında yapılan 11. Arapça şarkı yarışmaları Sinop il finalinde öğrencilerimiz Murat Efe Işık ve Mustafa Işık kardeşler Sinop İl Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimiz Gamze Şen ve Özgür Erdal'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimize bölge finalinde başarılar diliyoruz.

2. EGEMENLİK KUPASI JUDO TURNUVASINDA ÖĞRENCİMİZ İL İKİNCİSİ OLDU

Sinop'ta yapılan müsabakalarda

▶️Minik Erkekler Kategorisinde öğrencimizMustafa Sefa Öztürk (38 kg) il ikincisi oldu.

Okul müdürümüz Halil Gündoğdu Başarılarından dolayı öğrencimizi tebrik edip hediye takdim etti. Öğrencimizi yerleştiren Antrenör Ferdi Altın hocamıza teşekkür etti.

OKULUMUZDAN AKIL VE ZEKA OYUNLARI İL FİNALİNE KATILAN İKİ ÖĞRENCİMİZ DE İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Reversi il birincisi

Muhammed Ali ÖZKAN- FATİH SULTAN MEHMET  İ. H.O

Kulami il birincisi

Hüseyin Çağrı ETYEMEZ - FATİH SULTAN MEHMET  İ. H.O

Öğrencilerimizi ve Danışman öğretmenimiz Hanife ATA'yı yürekten tebrik eder, Rize'de düzenlenecek olan TAZOF Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

İmam hatiplilerle Ramazan saati.

Boyabat imam hatipli gençleriyle Ramazan ayı boyunca hergün Ramazan saati kapsamında Kur'an-ı kerim tilaveti, ilahi, dua vb. etkinlikleri ilçemiz Milli eğitim müdürlüğü youtube kanalında paylaşmaktadır. Bugünkü etkinliğimizde öğrencimiz Mustafa Eymen TÜRKMEN'in duasına hep birlikte amin diyelim.

2024 Okul Sporları Geleneksel Okçuluk Müsabakaları 2 Nisan'da Boyabat'ta yapıldı. Daylı Stadında gerçekleştirilen müsabakalarda okulumuz öğrencileri pek çok ödül kazandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Derecelerimiz ise şöyledir"

• Yıldız Kızlar İl 1.si  Elif ASLAN
  • Yıldız Erkekler il 2.si Batuhan TAŞÇI
  • Küçük Kızlar İl 2.si Betül YILMAZ
  • Küçük Erkekler İl 1.si Enes TOKA

Okulumuz ayrıca takımsal kategoride Küçük Kızlar kategorisinde il 2.si olmuştur.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan "Hedef LGS" projesi kapsamında okulumuzda 8. Öğrencilerimizin velileri ile veli toplantısı düzenledik. Okul müdürümüz, rehber öğretmenimiz, şube rehber öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimiz tarafından velilerimiz LGS süreci hakkında bilgilendirildi. Lgs kapsamında okulumuzda açılacak Destekleme ve yetiştirme kursları, uygulanacak öğrenci koçluğu sistemi ve öğrencilerimizin nasıl bir ders yılı geçirmeleri gerektiği ile ilglili velilerimiz bilgilendirildi.