Etiket Sonuçları: fsm

Boyabat  Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu olarak, Sinop il genelindeki okullar arasında okul sporları kapsamında yapılan oryantring yarışmasında yıldız erkeklerde ve küçük erkeklerde iki il birinciliğini alırken yıldız ve küçük kız takımları ise il üçüncülüklerini aldık. Ayrıca masa tenisi il birinciliği kapsamında yapılan müsabakalarda da erkek öğrenciler masa tenisi il birincisi oldu.

İlçe millî eğitim müdürü Osman Özkan Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu takımları çalıştıran Beden Eğitimi öğretmeni Tuğba Kevser Başyurt ve antrenör Orhan Avcı 'ya teşekkür etti. Okul müdürü Halil Gündoğdu dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti.Öğrencilerimize ilimizi temsil edecekleri bölge finallerinde başarılar dileriz.