Etiket Sonuçları: boyabat

İmam hatiplilerle Ramazan saati.

Boyabat imam hatipli gençleriyle Ramazan ayı boyunca hergün Ramazan saati kapsamında Kur'an-ı kerim tilaveti, ilahi, dua vb. etkinlikleri ilçemiz Milli eğitim müdürlüğü youtube kanalında paylaşmaktadır. Bugünkü etkinliğimizde öğrencimiz Mustafa Eymen TÜRKMEN'in duasına hep birlikte amin diyelim.

Boyabat'ta İmam Hatiplilerle Ramazan Saati

İlçemiz İmam hatipli öğrencileri Ramazan ayına özel bir program düzenlediler. Her gün için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve çeşitli ilahilerin seslendirdiği programımızı Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube hesabından takip edebilirsiniz.

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizler de Kütüphaneler Haftası'nda Bakanlığımız tarafından uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesini bu ayki teması olan  Mevlana'nın eseri Mesnevi'den Hikayeler'den  kütüphanemizde bulunan kitapları sergileyerek öğrencilerimize tanıttık.